Nyheter

MAS i Sandefjord

Lørdag 9.mars synger MAS konsert i Bugården kirke sammen med Sandefjord Damekor  og en rekke andre kor fra østlandet, konsert starter kl 15.00.
Les mer

Pike Vin og Sang- et grunnkurs

Dette er et forkurs for dere menn i alle aldre over 18 år, og som lurer på å synge i kor, men ike er helt sikker på hva det innbærer. Over 9 torsdager lærer vi enkel sangteknikk og 3-4 fine, festlige drikkeviser av en lokal pike, dirigent Dyveke Kuløy. Kurset kuliminerer i en mimikonsert lørdag 6....
Les mer

Oppstart korøvelser 2019

Mannskoret starter med nye øvelser torsdag 3. januar kl 19.00 i Druidegården Moss. Er du en av mange som lurer på om korsang kunne være noe å starte med? Da er du spesielt velkommen til å prøve en flott, inspirerende hobby i et sosialt og trivelige  miljø. Velkommen også til alle dere andre 41...
Les mer

Oppstart høsten 2018

Mannskoret starter høstens korøvelser etter en lang og varm sommerferie. Vi ønsker gamle og spesielt mange nye sangere velkommen. Allerede nå starter vi innøving av repertoar til korets 125 års jubile i 2020 da vi bl.a reiser på tur til vakre Kroatia.
Les mer

Pike, Vin og Sang

MAS starter et nytt prosjekt, grunnkurs for mannlige korsangere. sjekk ut mer på: www.facebook.com/pikevinogsang/  
Les mer

Nye medlemmer

Vi har gleden av og ønske velkommen til Erik Lieshagen 2 Bass og Tor Brynildsen 1 Tenor.  Vi håper dere finner dere til rette i koret og vil trives sammen med oss.
Les mer